فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 87 حجم فایل: 4052 کیلوبایت قیمت: 26000 تومان
توضیحات: پاورپوینت با موضوع شیمی و فناوری غلات، در قالب ppt و در 87 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت: شیمی و فناوری غلات: قوت غالب 50 درصد کربوهیدرات یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری 50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B از نظر منشا: علفهای وحشی جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا (Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید) (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم (تترا پلوئید) T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید) ارقام دیگر گندم: Spelt , Emmer, Kamut نوعی Emmer به نام Durum
کاریوپسیس گندم: 8 میلی متر طول و 35 میلی گرم وزن قسمت پشتی ماهی پشت و در سوی دیگر دارای شیار crease شیار مقابل جوانه و سراسر دانه تقریبا در مرکز آن شیار مشکلات بهداشتی دارد مثلا رشد کپک و وجود گرد و غبار پریکارپ دانه شامل دو قسمت داخلی و خارجی (بال زنبوری) لایه الورون، معمولا به ضخامت یا سلول کل اندوسپرم و جوانه را در بر گرفته، خارجی ترین قسمت اندوسپرم الورون فاقد نشاسته ولی غنی از املاح، پروتئین، چربی و ویتامین ها همراه با پریکارپ و پوشش دانه سبوس را تشکیل می دهد جنین یا جوانه 2/5 تا 3/5 درصد وزن دانه دارای محور جنینی (embryonic axis) و scutellum اسکوتلوم مانند منبع ذخیره جوانه فاقد نشاسته اما غنی از پروتئین، قند و چربی و . . .
فهرست مطالب: مقدمه قوت غالب ارقام دیگر گندم کاریوپسیس گندم تشکیل آرد از محتویات سلول شیمی و فناوری غلات جو دوسر یا یولاف سورگوم دانه ایی رقمهای عاری ازPIN-a جایگزینی گروههای بلوککننده در نشاسته و . .
درباره این سایت